0
0
Sviatočné slede po cigánsky

Sviatočné slede po cigánsky

4 h 20 m
6 porcií
  • 1 kg sleďových filiet Bismarck Nautica
  • 40 g sterilizovaných uhoriek Freshona
  • 20 g cibule
  • 10 g póru (iba biela časť)
  • 2 strúčiky cesnaku
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • 1/2 lyžičky pálivej papriky Kania
  • 1/2 lyžičky kryštálového cukru Castello
  • 6 lyžíc rastlinného oleja Promienna
  • 2 lyžice horčice Pagusa
  • 6 lyžíc kečupu Mikado

Postup

Slede opláchneme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky.

Uhorky, cibuľu a pór nakrájame na väčšie kocky a preložíme do misy. Pridáme prelisovaný cesnak, mleté čierne korenie, pálivú papriku, cukor a olej. Premiešame a dochutíme horčicou a kečupom. Dôkladne premiešame.

Slede poukladáme do misy a prelejeme pripravenou omáčkou.

Servírovanie

Podávame dôkladne vychladené.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info