0
21
Svieže smotanové poháre s mangovým pyré

Svieže smotanové poháre s mangovým pyré

25 min
4 porcie

Suroviny

Základ

  • 500 ml smotany na šľahanie 40 % Pilos
  • 2 balíčky vanilínového cukru Belbake
  • 1 lyžica javorového sirupu Maribel
  • 100 ml vody
  • 4 plátky želatíny
  • 10 maslových sušienok Sondey


Mangové pyré

  • 1 zrelé mango
  • 100 ml vínneho koktejlu Hugo Allini
  • 2 lyžice javorového sirupu Maribel


Na ozdobenie

  • ½ granátového jablka

Čas chladenia: 4 hodiny


Potrebujeme

panvicu alebo menší hrniec, ponorný mixér


POSTUP

Smotanu na šľahanie, cukor a javorový sirup zahrievame, kým sa cukor nerozpustí (ale neprivedieme k varu).

Plátky želatíny namočíme do vody a necháme približne 10 minút odstáť.

Želatínu vyžmýkame a pomaly zamiešame k teplej smotane s cukrom. Miešame, kým sa želatína úplne nerozpustí.

Na dno každého pohára dáme 2 lyžice rozdrvených maslových sušienok, ktoré zalejeme smotanovou zmesou. Odložíme do chladničky na 4 hodiny.

Medzitým si pripravíme mangové pyré. Zrelé a očistené mango, Hugo Frizzante a javorový sirup spolu rozmixujeme ponorným mixérom.

Na stuhnutý smotanový krém so sušienkami navrstvíme mangové pyré, ktoré dozdobíme granátovým jablkom.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať