Tortilla wrap s kuracím mäsom
Suroviny
- 460 g kuracích prsných a stehenných rezňov
 - keramický mlynček s morskou soľou Kania
 - keramický mlynček s korením Kania (4 druhy)
 - 1 lyžička grilovacieho korenia Kania
 - 3 lyžice extra panenského olivového oleja Primadonna
 - 100 g ľadového šalátu
 - 2 paradajky
 - 2 uhorky
 - 100 g anglickej slaniny Pikok
 - 4 tortilla placky Snack Day
 - 4 lyžice majonézy Kania
 - 100 g cherry paradajok
 
Potrebujeme
panvicu, špajle
POSTUP
Mäso osolíme, okoreníme a ochutíme grilovacím korením.
Následne rezne opečieme v panvici s rozpáleným olejom na miernom ohni dozlatista. Hotové priklopíme pokrievkou a stiahneme z ohňa. Následne necháme cca 10 minút odpočinúť.
Opečené mäso nakrájame na plátky, ľadový šalát na rezančeky, paradajky na kolieska a uhorky na hranolčeky. Plátky slaniny opražíme dochrumkava. Tortillu opečieme v panvici nasucho a následne ju naplníme majonézou, ľadovým šalátom, opraženou slaninou a plátkami mäsa. Tortillu zrolujeme a prepichneme špajľou ozdobenou cherry paradajkou.
Servírovanie
Tortillu podávame rozrezanú na dve polovice s nakrájanou uhorkou a zvyšnými cherry paradajkami.
                





 Roman Paulus