Tortilla wrap s kuracím mäsom
Suroviny
- 460 g kuracích prsných a stehenných rezňov
- keramický mlynček s morskou soľou Kania
- keramický mlynček s korením Kania (4 druhy)
- 1 lyžička grilovacieho korenia Kania
- 3 lyžice extra panenského olivového oleja Primadonna
- 100 g ľadového šalátu
- 2 paradajky
- 2 uhorky
- 100 g anglickej slaniny Pikok
- 4 tortilla placky Snack Day
- 4 lyžice majonézy Kania
- 100 g cherry paradajok
Potrebujeme
panvicu, špajle
POSTUP
Mäso osolíme, okoreníme a ochutíme grilovacím korením.
Následne rezne opečieme v panvici s rozpáleným olejom na miernom ohni dozlatista. Hotové priklopíme pokrievkou a stiahneme z ohňa. Následne necháme cca 10 minút odpočinúť.
Opečené mäso nakrájame na plátky, ľadový šalát na rezančeky, paradajky na kolieska a uhorky na hranolčeky. Plátky slaniny opražíme dochrumkava. Tortillu opečieme v panvici nasucho a následne ju naplníme majonézou, ľadovým šalátom, opraženou slaninou a plátkami mäsa. Tortillu zrolujeme a prepichneme špajľou ozdobenou cherry paradajkou.
Servírovanie
Tortillu podávame rozrezanú na dve polovice s nakrájanou uhorkou a zvyšnými cherry paradajkami.