Tvarohový koláč s karamelovými sušienkami
Suroviny
- 500 g jemného tvarohu Pilos
- 250 g mascarpone Lovilio
- 1 balíček vanilínového cukru Belbake
- 60 g práškového cukru Belbake
- 100 g malín
- 100 g ananásu
- 36 ks karamelových sušienok Sondey
Čas chladenia: aspoň 3 hodiny
Potrebujeme
plech s rozmermi cca 18 x 23 cm, potravinovú fóliu
POSTUP
Tvaroh, mascarpone, vanilínový cukor a práškový cukor spolu vymiešame na hladký krém. Rozdelíme ho na 2 polovice. Do prvej polovice zamiešame maliny a do druhej ananás.
Formu vystelieme potravinovou fóliou, aby sa koláč lepšie vyberal. Na dno formy poukladáme 12 sušienok. Natrieme tvarohovo-ananásový krém. Opäť opakujeme vrstvu sušienok, ktorú natrieme druhou polovicou tvarohovo-malinového krému.
Zvyšné sušienky v miske rozdrvíme na jemno. Poslednú tvarohovú vrstvu posypeme rozdrvenými sušienkami a odložíme do chladničky aspoň na 3 hodiny.