1
56
Zemiakový ježko z grilu

Zemiakový ježko z grilu

50 min
4 porcie
  • 10 zemiakov strednej veľkosti
  • 6 strúčikov cesnaku
  • olivový olej Biotrend
  • čerstvý rozmarín
  • celá rasca Kania
  • sladká mletá paprika Mikado
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania

Postup

Zemiaky ošúpeme, umyjeme a varíme vo vriacej vode približne 10 minút do polomäkka. Scedíme ich, osušíme a narežeme do 2/3 na tenké pásiky tak, aby sme zemiak neprerezali úplne, ale aby držal pohromade a pripomínal ježka. Cesnak nakrájame na plátky a niekoľko plátkov vložíme do zárezov každého zemiaka. Pokvapkáme olivovým olejom a posypeme lístkami rozmarínu, rascou, sladkou paprikou, osolíme a okoreníme. Každý zemiak zabalíme do alobalu. Grilujeme asi 30 minút.

Servírovanie

Podávame k mäsitým, vegetariánskym jedlám alebo aj samostatne s jogurtovým dipom.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať