0

Chlebík maškrtník

Máte doma prezreté banány a neviete, čo s nimi? Vyskúšajte z nich upiecť banánový chlebík. Prezreté banány zaručia jeho sladkú chuť a vláčnu štruktúru. Tento skvelý dezert je obľúbený po celom svete. Vďaka Veronike môžete teraz vyskúšať jeho úžasnú chuť, vylepšenú lahodnou polevou z arašidového masla. Najviac fanúšikov má banánový chlieb nepochybne v USA, Austrálii, na Novom Zélande, v Británii a Karibiku. Tento dezert vznikol v Amerike v 30. rokoch. Majú ho tam tak radi, že má dokonca aj svoj medzinárodný deň. Jeho nadšenci ho sladko oslavujú vždy 23. februára. Február je síce ešte ďaleko, nič vám však nebráni v tom, aby ste si urobili sladkú banánovú oslavu trebárs aj dnes. Navyše, tento chlebík maškrtník máte hotový raz-dva a hodí sa nielen k poobedňajšej kávičke, ale aj ako sladké raňajky. Tak dobrú chuť!

Banánový chlieb s arašidovým maslom    

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať