Chlebík maškrtník
Máte doma prezreté banány a neviete, čo s nimi? Vyskúšajte z nich upiecť banánový chlebík. Prezreté banány zaručia jeho sladkú chuť a vláčnu štruktúru. Tento skvelý dezert je obľúbený po celom svete. Vďaka Veronike môžete teraz vyskúšať jeho úžasnú chuť, vylepšenú lahodnou polevou z arašidového masla. Najviac fanúšikov má banánový chlieb nepochybne v USA, Austrálii, na Novom Zélande, v Británii a Karibiku. Tento dezert vznikol v Amerike v 30. rokoch. Majú ho tam tak radi, že má dokonca aj svoj medzinárodný deň. Jeho nadšenci ho sladko oslavujú vždy 23. februára. Február je síce ešte ďaleko, nič vám však nebráni v tom, aby ste si urobili sladkú banánovú oslavu trebárs aj dnes. Navyše, tento chlebík maškrtník máte hotový raz-dva a hodí sa nielen k poobedňajšej kávičke, ale aj ako sladké raňajky. Tak dobrú chuť!
Banánový chlieb s arašidovým maslom