1

Čokoládové torty

Čokoládové torty patria medzi tie dezerty, ktoré sa hodia takmer na každú príležitosť. A preto je dobré mať poruke overené recepty! V Kuchyni Lidla vám ponúkame 3 výborné čokoládové torty od Adriany Polákovej, ktoré očaria vás aj vašich hostí. Čokoládovo-orechová torta je bezlepková, takže si na nej môžu pochutiť aj alergici na lepok. Dokonca korpus a krém pripravíte hneď z jednej zmesi. Dvojposchodová narodeninová torta je tou správnou voľbou, ak pripravujete oslavu pre väčší počet maškrtníkov. V čokoládovo-malinovej torte sa ideálne snúbi osviežujúci malinový a lahodný čokoládový krém s nadýchaným kakaovým korpusom. Odteraz vás už žiadna oslava nezaskočí.

Čokoládovo-orechová torta

Čokoládovo-orechová torta

Narodeninová torta

Narodeninová torta

Čokoládovo-malinová torta

Čokoládovo-malinová torta

  • Lucia Oliver
    12. február 2016, 18:45

    Robila som čoko-malinovú tortu a bola jednoducho úžasná. Jednoduchý recept, výborná chuť, dala som len menej cukru ...vôbec nebola príliš sladká. Môžem len doporučiť. A teraz na Valentína ju idem urobiť opäť. Ďakujem Adriana!

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať