0

Letná grilovačka

Recepty na grilovačku

Letná sezóna je v plnom prúde, slnko svieti, počasie nás rozmaznáva... Čo najviac času chceme tráviť na čerstvom vzduchu. Prečo si nepozvať svojich najbližších a pripraviť pre nich chutné grilované dobroty. V Kuchyni Lidla nájdete množstvo rád, tipov a trikov týkajúcich sa nielen samotného grilovania, ale aj veľa chutných inšpirácií a overených receptov. Máme riešenie aj pre vegetariánov – vynikajúci šalát. Baklažán, cuketu, papriku a cibuľu nakrájajte na plátky a ugrilujte. Ugrilovanú zeleninu polejte medovou omáčkou a posypte balkánskym syrom a nasekanými bylinkami. Samozrejme máme niečo aj pre mäsožravcov - špízy s bravčovým mäsom, hubami a klobásou. Servírujte ich s opečenou bruschettou a dochuťte salsou verde podľa receptu Marcela Ihnačáka. Je to skutočná dobrota. Na dobrej grilovačke nemôže chýbať ani grilovaná rybička. Pripravte vynikajúcu pražmu s plátkami citróna a vetvičkami čerstvého tymianu. Podávať ju môžete s grilovanými zemiakmi a šalátom z grilovaného baklažánu. Prajeme dobrú chuť a príjemnú zábavu!

Šalát z grilovanej zeleniny s balkánskym syrom a medovou omáčkou

Šalát z grilovanej zeleniny s balkánskym syrom a medovou omáčkou

Grilované špízy s bravčovým mäsom, hubami a klobásou

Grilované špízy s bravčovým mäsom, hubami a klobásou

Grilovaná pražma so šalátom z grilovaného baklažánu

Grilovaná pražma so šalátom z grilovaného baklažánu

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať