0

Milujeme Taliansko!

Taliansko na tanieri

Talianska kuchyňa je považovaná za jednu z najlepších kuchýň sveta. Stačí len niekoľko dobrých produktov a overené recepty z Kuchyne Lidla, aby ste na vlastnej koži pocítili, čím  si získala celý svet. Navrhujeme vám trojchodové menu, plné talianskych chutí a vôní. Taliani milujú paradajky, preto je najlepšie začať talianske hody krémovou paradajkovou polievkou plnou byliniek. Ešte lepšie bude chutiť s opečeným bielym chlebom. Aké hlavné jedlo podávať? Samozrejme rizoto. Vyskúšajte recept na krémové rizoto s hovädzím mäsom a talianskym syrom Grana Padano. Ako dezert pripravte semifreddo, čiže taliansky zmrazený krém z mascarpone s kúskami čokolády a medovými orieškami. Buon appetito!

Krémová paradajková polievka s bylinkami

Krémová paradajková polievka s bylinkami

Rizoto so syrom Grana Padano a hovädzím mäsom

Rizoto so syrom Grana Padano a hovädzím mäsom

Semifreddo s mascarpone, čokoládou a medovými orechmi

Semifreddo s mascarpone, čokoládou a medovými orechmi

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať