0

Oslava prázdnin

Hurá, prázdniny sú tu! Čo keby ste ich poriadne a hlavne sladko oslávili? Na žiadnej poriadnej oslave by predsa nemala chýbať torta. Zapojte preto svoje ratolesti do spoločného pečenia v rámci ich prázdninového programu. Môžete sa stretnúť naozaj s rôznymi druhmi. Od jednoduchých nepečených, ktorých kráľovnou je od našich detských čias tá piškótová so smotanou, cez tradičné z nadýchaného piškótového cesta plneného džemom a maslovou plnkou. Doba však ide dopredu, fantázii sa medze nekladú, cukrárky sú nápaditejšie a marcipánová éra je takisto ďaleko za nami. Teraz sú v kurze cheesecaky, raw torty, polonahé či nahé torty s plnkami od výmyslu sveta. Vyhráva najmä mascarpone plnka, ktorá nahradila ťažké maslové krémy. V obľube sú aj kombinácie s rôznymi druhmi ovocia, ktoré torty nielen osviežia, ale aj krásne zafarbia. Čerstvé ovocie je zároveň symbolom leta, tak prečo ho pri pečení poriadne nevyužiť? Stačí sa len inšpirovať niektorým z našich receptov. Tak hurá do toho! Oslava prázdnin už čaká. 

Ombre torta s tvarohom a malinami

Piškótová torta s mangom

Polonahá čučoriedková torta

Zatiaľ nikto nekomentoval

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať