1

Sladké pečenie

Neodolateľné dezerty

Dezerty sú neoddeliteľnou súčasťou stretnutí s najbližšími a sviatočných obedov. Aby ste pripravili nielen chutné, ale aj neodolateľne vyzerajúce dezerty, potrebujete kvalitné suroviny, ktoré nájdete v Lidli a overený recept Adriany Polákovej, ktorý nájdete v Lidl Cukrárni. Deluxe tortičky očaria návštevu na prvý pohľad, no zvládne ich pripraviť aj menej skúsený cukrár. Vrstvy kokosového cesta prekladané lahodným čokoládovým krémom ozdobené čerstvými malinami a karamelovými ozdobami – to je luxusná kombinácia! Klasická čokoládová torta je obľúbeným dezertom mnohých z nás. Ale plnená malinovým krémom chutí ešte lepšie. Ak nemáte toľko času, pripravte jednoduchšie, ale rovnako chutné tvarohové kocky. Ten správy šmrnc im dodajú čokoládové ozdoby ako z francúzskej cukrárne.

Tvarohové kocky

Tvarohové kocky

Čokoládovo-malinová torta

Čokoládovo-malinová torta

Deluxe tortičky

Deluxe tortičky

  • H
    Hosť
    26. december 2017, 11:24

    Sledovala som varenie na markíze s pani Polákovou bolo to zrozumitelné, ukážkovo pracovala so surovinami všetko sa dalo okukať, nič komplikované. Teraz novú pani moderátorku nesledujem pretože jej recepty sú pre mňa zložité a zdá sa mi že pre bežnú spotrebu koláčov sú veľmi až atraktívne čo nám netreba.

    Odpovedať

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať