0

Sladkosti v americkom štýle

Ako sa pečie v Amerike?

Americká kuchyňa má mnoho pôvodných dezertov, z ktorých sa niektoré už stihli rozšíriť aj do Európy. Sú to napríklad sušienky cookies, obľúbené muffiny, lahodný cheesecake alebo donuty. Aj v našej Lidl Cukrárni nájdete niekoľko receptov na klasické americké koláče. Nechajte sa inšpirovať... Keď už je rečo o klasike, tak si ju predstavme v tom najlepšom - čokoládovom vydaní! Brownies je pripravovaný z čokolády, cukru, vajec, masla a veľmi malého množstva múky, preto veľmi nenarastie a vo vnútri zostane vláčny. Pridajte k nemu ešte domáce sušienky z arašidového masla a táto kombinácia chutí vás určite očarí. Možno to znie tak obyčajne, ale zmrzlina je v USA častou sladkou bodkou po obede či večeri. Zmrzlina neodmysliteľne patrí aj u nás k týmto letným dňom. Môžete ju však konzumovať aj v inej – atraktívnejšej forme. Pripravte si dezert, ktorý sa volá pečená Aljaška. Na záver máme pre vás tip na jednoduchú bublaninu s polevou z mäkkých penových cukríkov. Cesto je vláčne vďaka kokosu a čerstvému ovociu, pri ozdobovaní môžete popustiť uzdu vašej fantázii.

Brownies so sušienkami z arašidového masla

Brownies so sušienkami z arašidového masla

Americká bublanina

Americká bublanina

Dezert Aljaška

Dezert Aljaška

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať