0

Talianske cestoviny

Pripravte si pri príležitosti talianskeho týždňa v Lidli jedlá najtypickejšie pre Taliansko. Vďaka širokému výberu cestovín navaríte mnoho chutných jedál a ak vám chýba inšpirácia, vyskúšajte niektorý z receptov z Kuchyne Lidla. K cestovinám gnocchi pripravte jemnú omáčku so sušenými paradajkami, mascarpone a s kvapkou citróna. Dozdobte lístkami čerstvej bazalky a máte na tanieri naozajstnú taliansku špecialitu! Lasagne budú najlepšie chutiť vtedy, ak ich pripravíte podľa receptu Marcela Ihnačáka – s mletým mäsom a orechmi. Penne môžete podávať s vynikajúcou paradajkovou omáčkou a syrom grana padano. Na našej stránke nájdete ešte omnoho viac talianskych cestovinových inšpirácií!

Gnocchi so sušenými paradajkami a mascarpone

Gnocchi so sušenými paradajkami a mascarpone

Lasagne s mletým mäsom a orechami

Lasagne s mletým mäsom a orechami

Penne s paradajkovou omáčkou a syrom Grana Padano

Penne s paradajkovou omáčkou a syrom Grana Padano

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať