Zatočte s mäsom!
Vyprážané, pečené, na prírodno? Ako najčastejšie pripravujete mäso vy, milé gazdinky? Teraz si doprajte zmenu a ukuchtite obľúbený kus mäsa inak ako zvyčajne. Vyskúšajte rolády, ktoré sú rýchlou a jednoduchou alternatívou. Nielenže vynikajúco chutia, ale na tanieri sú aj pastvou pre oči. Mäsové rolády majú mnoho variácií a dokonca ich môžete pripraviť aj zo zeleniny alebo zo syra. Prípravu zvládne aj začiatočník. Stačí len naklepať kus mäsa a naplniť ho tým, čo máte najradšej. Od byliniek cez špargľu až po vajcia – fantázii sa medze nekladú. Veľkým plusom rolád je, že chutia vynikajúco aj na studeno, čo oceníte najmä počas horúcich dní. Tak už si len vybrať, na ktorý druh mäsa máte chuť, a hurá do pečenia! Možností máte naozaj neúrekom – voňavé pečené bravčové rozplývajúce sa na jazyku, diétnejšie a jemnejšie morčacie a kuracie, pre odvážnych delikátne hovädzie, ale aj šťavnaté mleté mäso. Ako príloha sa k roládam najlepšie hodí zemiaková kaša, no nič nepokazíte ani ryžou, zeleninou alebo čerstvým pečivom. Jednoducho, jedna veľká mňamka!