Nenechaj si ujsť špičkové recepty
Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.
OdoberaťZnačka, pod ktorou nájdete kvalitné a 100 % čerstvé mäso dovážané do našich predajní každý deň. Pri jeho transporte i manipulácii sú dodržiavané prísne hygienické predpisy. Hygienické balenie a ochranná atmosféra zabezpečujú optimálne podmienky skladovania z pohľadu mikrobiológie a transportu od dodávateľa až k zákazníkom.
Rib Eye steak alebo vysoká roštenka sa nachádza sa medzi lopatkami. Môžeme sa stretnúť aj s názvom entrecôte. V našich končinách sa však vžil názov Rib Eye steak (v preklade oko, ktoré vznikne po vytiahnutí priľahlého rebra). Rib Eye steak Mäsiarova čerstvá porcia z mladých býkov zreje metódou dry age – proces suchého zrenia v kontrolovaných podmienkach po dobu 21 dní. Mäso je mramorované tukom, vďaka ktorému pri minútkovej úprave nevyschne. Ako aj pri iných steakoch je dobré dodržiavať rovnaké pravidlá – do mäsa nepichať ostrými predmetmi, otáčať pomocou kliešťov a nechať po tepelnej úprave odpočinúť. K Rib Eye steaku môžeme podávať bylinkové maslo, hubovú či holandskú omáčku.
Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.