0
23
Bageta "Caprese"

Bageta "Caprese"

20 min
2 porcie
  • 1 francúzska bageta
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 3 lyžice olivového oleja Primadonna
  • 1 väčšia paradajka
  • 125 g syra mozzarella Lovilio
  • čerstvá bazalka

Postup

Francúzsku bagetu narežeme priečne na 8 – 9 miestach (dávame pozor, aby sme ju neprerezali úplne). V miske zmiešame cesnak nasekaný nadrobno s olivovým olejom.

Umytú, osušenú paradajku a mozzarellu nakrájame na plátky. Zárezy v bagete potrieme cesnakovo-olejovou marinádou. Do každého vložíme plátok paradajky, mozzarelly a lístok bazalky. Bagetu zapekáme vo vyhriatej rúre pri teplote 230 °C približne 15 minút. Ihneď podávame.

FRANCÚZSKA BAGETA

Chrumkavá kôrka a bohatá striedka - potešenie vo francúzskom štýle.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať