4
86
Cestoviny s tuniakom

Cestoviny s tuniakom

30 min
5 porcií

Suroviny

  • 400 g penne cestovín Combino
  • 2 lyžice olivového oleja Primadonna
  • 1 cibuľa
  • 1 žltá paprika
  • 150 g farebných cherry paradajok
  • 1 lyžička soli Kania
  • 2 konzervy tuniaka v olivovom oleji Nixe
  • 400 ml paradajkovej omáčky s olivami Combino
  • 45 ml smotany na šlahanie Pilos (33 %)
  • 1 hrsť strúhanej mozzarelly Lovilio
  • čerstvá petržlenová vňať

Potrebujeme

  • stredne veľký hrniec na cestoviny, väčšiu panvicu

POSTUP

Cestoviny varíme podľa návodu na obale.

Na panvici s olejom restujeme nasekanú cibuľu dosklovita. Pridáme na malé kocky nakrájanú papriku, paradajky a premiešame. Osolíme a pridáme obe tuniakové konzervy. Prilejeme paradajkovú omáčku, smotanu a všetko spolu poriadne premiešame. Necháme variť na miernom ohni cca 5 minút.

Potom pridáme uvarené cestoviny a opäť spolu všetko premiešame.

Servírovanie

Cestoviny s tuniakom servírujeme posypané mozzarellou a čerstvým petržlenom.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať