Cestoviny s tuniakom
Suroviny
- 400 g penne cestovín Combino
 - 2 lyžice olivového oleja Primadonna
 - 1 cibuľa
 - 1 žltá paprika
 - 150 g farebných cherry paradajok
 - 1 lyžička soli Kania
 - 2 konzervy tuniaka v olivovom oleji Nixe
 - 400 ml paradajkovej omáčky s olivami Combino
 - 45 ml smotany na šlahanie Pilos (33 %)
 - 1 hrsť strúhanej mozzarelly Lovilio
 - čerstvá petržlenová vňať
 
Potrebujeme
- stredne veľký hrniec na cestoviny, väčšiu panvicu
 
POSTUP
Cestoviny varíme podľa návodu na obale.
Na panvici s olejom restujeme nasekanú cibuľu dosklovita. Pridáme na malé kocky nakrájanú papriku, paradajky a premiešame. Osolíme a pridáme obe tuniakové konzervy. Prilejeme paradajkovú omáčku, smotanu a všetko spolu poriadne premiešame. Necháme variť na miernom ohni cca 5 minút.
Potom pridáme uvarené cestoviny a opäť spolu všetko premiešame.
Servírovanie
Cestoviny s tuniakom servírujeme posypané mozzarellou a čerstvým petržlenom.
                





 Beautifood