Čokoládové vegan brownies
Suroviny
- 150 g horkej čokolády Fin Carré 72 %
- 125 ml kokosovo-ryžového nápoja Vemondo
- 125 g margarínu + na vymazanie plechu
- 200 g kryštálového cukru Belbake
- 160 g hladkej múky Belbake + na vysypanie plechu
- 40 g kakaa Belbake
- 2 hrušky
- 1 hrsť pražených a solených mandlí Alesto
Potrebujeme
- plech na pečenie s rozmermi 23 x 23 cm
POSTUP
Nalámané kúsky čokolády, teplý kokosovo-ryžový nápoj a zohriaty rozpustený margarín miešame spolu s cukrom, kým sa čokoláda úplne rozpustí. Pridáme múku a kakao a zmes vymiešame na hladké cesto.
Na maslom vymazaný a múkou vysypaný plech rovnomerne rozotrieme cesto. Hrušky nakrájame na tenké plátky, ktoré poukladáme na cesto a posypeme rozdrvenými mandľami.
Pečieme v rúre vyhriatej na 175 °C približne 20 – 23 minút.