4
4
Cookies s brusnicami a bielou čokoládou

Cookies s brusnicami a bielou čokoládou

45 min
40 porcií
  • 180 g zmäknutého masla Pilos
  • 180 g trstinového cukru Belbake
  • 100 g kryštálového cukru Castello
  • 3 vajíčka
  • 430 g hladkej múky Castello
  • 1 lyžička soli Castello
  • 1 lyžička mletej škorice Mikado
  • ½ lyžičky sódy bikarbóny
  • 200 g bielej čokolády Fin Carré
  • 180 g sušených brusníc Alesto

Postup

Potrebujeme

  • mixér s nadstavcom lopatka
  • sitko
  • plech na pečenie
  • papier na pečenie

V mixéri vyšľaháme maslo s cukrom do peny. Postupne pridávame vajíčka. Múku, soľ, škoricu a sódu bikarbónu preosejeme a pridáme k maslovej zmesi. Bielu čokoládu nasekáme na malé kúsky a spolu s brusnicami primiešame k cestu.

Po lyžičkách dávame kôpky cesta na plech vystlaný papierom na pečenie. Nechávame 5 cm rozstupy.

Pečieme pri teplote 180 °C asi 12 – 15 minút, kým cookies mierne zhnednú.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info