0
19
Francúzsky toast naslano

Francúzsky toast naslano

15 min
2 porcie
  • 2 vajíčka
  • 2 lyžice mlieka Pilos
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • 1 lyžica nasekanej čerstvej pažítky
  • 4 krajce toastového chleba Rivercote
  • olivový olej Primadonna
  • 1 hrsť poľníčka
  • 2 lyžice smotanovej nátierky Pilos
  • 2 plátky vidieckej šunky Dulano

Postup

Potrebujeme

  • metličku na šľahanie
  • kuchynské utierky
  • panvicu

Vo väčšej miske vyšľaháme vajíčka spolu s mliekom, štipkou soli a nasekanou pažítkou.

Každý krajec toastového chlebíka rozrežeme tak, aby vznikli 2 trojuholníky. Obalíme ich vo vajíčkovo-pažítkovej zmesi a preložíme na panvicu s rozohriatym olivovým olejom. Opečieme ich na miernom plameni po oboch stranách dozlatista. Opečené chlebíky preložíme na tanier s papierovou utierkou, aby sme ich zbavili prebytočného tuku.

Medzitým umyjeme a osušíme čerstvý poľníček, ktorým budeme chlebíky ozdobovať.

SERVÍROVANIE

Každý toast potrieme smotanovou nátierkou, na ňu položíme kúsok šunky a lístky čerstvého poľníčka.

Tip: Pred podávaním ešte môžeme pokvapkať citrónovou šťavou a olivovým olejom.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať