0
15
Frankfurtská polievka

Frankfurtská polievka

40 min
4 porcie

Suroviny

  • 2 lyžice repkového oleja Vita D’Or
  • 1 cibuľa
  • 6 viedenských párkov Pikok
  • 2 lyžičky sladkej mletej papriky Kania          
  • 1 lyžička sušeného cesnaku Kania
  • 1,5 l zeleninového vývaru alebo vody
  • 300 g zemiakov
  • ½ lyžičky soli Kania


Servírovanie

  • čerstvá petržlenová vňať

Potrebujeme

hrniec


POSTUP

Na repkovom oleji opražíme cibuľu dosklovita. Párky nakrájame na kolieska, pridáme  k cibuli spolu s mletou paprikou a sušeným cesnakom. Očistené a nadrobno nakrájané zemiaky prihodíme k párkom, osolíme a zalejeme vývarom alebo vodou. Prikryjeme pokrievkou a varíme cca 30 minút, kým zemiaky zmäknú.


Servírovanie

Frankfurtskú polievku na záver ozdobíme čerstvou petržlenovou vňaťou.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať