Grilovaná hovädzia sviečkovica
- 50 ml suchého červeného vína
- 2 bobkové listy Mikado
- 3 guľôčky nového korenia Mikado
- 4 guľôčky celého čierneho korenia Kania
- 2 lyžice olivového oleja Biotrend
- 1 cibuľa
- 2 vetvičky čerstvého rozmarínu
- 4 steaky z hovädzej sviečkovice
- morská soľ v mlynčeku Kania
- čierne korenie v mlynčeku Kania
Postup
V miske zmiešame červené víno, bobkové listy, guľôčky nového a čierneho korenia, olivový olej, najemno nasekanú cibuľu a lístky čerstvého rozmarínu. Steaky z hovädzej sviečkovice zalejeme pripravenou marinádou a marinujeme v chladničke celú noc. Steaky grilujeme na rozpálenom grile z každej strany približne 5 minút. Pred servírovaním ochutíme soľou a mletým čiernym korením.