0
7
Grilovaný pstruh s paprikovo-syrovou plnkou

Grilovaný pstruh s paprikovo-syrovou plnkou

35 min
4 porcie
  • 4 čerstvé pstruhy
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • 2 lyžice šťavy z citróna
  • 1 žltá paprika
  • 1 cibuľa
  • 100 g tvrdého syra Bluedino
  • 1 lyžica sladkej mletej papriky Mikado
  • lístky čerstvej bazalky
  • čerstvá petržlenová vňať
  • olivový olej Biotrend

Postup

Pstruhy umyjeme, osušíme a zvonku aj zvnútra osolíme, okoreníme a potrieme šťavou z citróna.

Papriku umyjeme, jadrovník vykrojíme a nakrájame ju na malé kocky. Očistenú cibuľu nakrájame nadrobno. Papriku, cibuľu, nastrúhaný syr a mletú červenú papriku zmiešame s nasekanou bazalkou a petržlenovou vňaťou. Podľa chuti osolíme a okoreníme.

Pstruhy naplníme plnkou, uzavrieme špajdľami a dôkladne zabalíme do olejom vymasteného alobalu. Vidličkou urobíme do alobalu niekoľko dier. Grilujeme asi 20 minút.

Servírovanie

Podávame s čerstvou bagetkou alebo zemiakmi pečenými v šupke.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať