Hovädzie s fazuľovými strukmi
Suroviny
- 400 g hovädzej sviečkovej
- 3 lyžice repkového oleja Vita D´or
- 3 strúčiky cesnaku
- 1/3 čili papričky
- 130 ml sójovej omáčky Vitasia
- 3 lyžice medu
- 3 lyžice zemiakového škrobu Belbake
- 30 ml vody
- 200 g mrazených fazuľových strukov Freshona
- jazmínová ryža Golden Sun
- čierny sezam Vitasia
Potrebujeme
- wok panvicu
POSTUP
Hovädzie mäso vysušíme a nakrájame na tenké rezance.
Do wok panvice nalejeme olej, na ktorom zľahka opražíme cesnak nakrájaný na plátky a chilli papričku. Vložíme mäso a restujeme pár minút. Keď je takmer hotové, pridáme sójovú omáčku, med, zemiakový škrob a vodu. Premiešame a nakoniec pridáme fazuľové struky. Restujeme ešte 1 – 2 minúty, kým sa struky tepelne ohrejú.
Servírovanie
Hovädzie rezančeky s fazuľovými strukmi servírujeme s jazmínovou ryžou a čiernym sezamom.