0
10
Hruškovo-jablkové hniezda

Hruškovo-jablkové hniezda

1 h 0 m
8 porcií

Suroviny

  • 2 hrušky
  • 1 jablko
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • 1 kysnuté cesto Chef Select & You
  • 1 lyžica škoricového cukru
  • 55 g kryštálového cukru Belbake
  • 1,5 lyžice mletej škorice Kania
  • 40 g masla Pilos
  • práškový cukor Belbake

Potrebujeme

okrúhlu formu na pečenie s priemerom 17 cm 


POSTUP

Hrušky a jablká nakrájame na malé kocky. Polejeme ich citrónovou šťavou, posypeme škoricovým cukrom a premiešame.

Kysnuté cesto rozbalíme, posypeme kryštálovým cukrom a  mletou škoricou. Poukladáme plátky masla a nakoniec hruškovo-jablkovú zmes.

Zrolujeme a necháme odstáť v chladničke približne 20 minút. Potom nakrájame na hrubšie kolieska, ktoré ukladáme do maslom vymazanej formy. Pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C asi 25 – 30 minút.

Tip: Ak nemáme formu, ktorá udrží tekutinu vo vnútri, podložíme ju plechom.

           

Servírovanie

Upečené hniezda servírujeme posypané práškovým cukrom.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info