0
22
Krevetové špízy v pikantnej medovej marináde

Krevetové špízy v pikantnej medovej marináde

35 min
4 porcie
  • 500 g čerstvých kreviet alebo mrazených kreviet La Caldera
  • 2 lyžice medu Confeira
  • 1 červená feferónka alebo čili paprička
  • 1 strúčik cesnaku
  • 2 lyžice šťavy z citróna
  • balsamico Acentino
  • 1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate

Postup

Marinádu si pripravíme z medu, nadrobno nasekanej feferónky, pretlačeného cesnaku, citrónovej šťavy, balsamica a petržlenovej vňate.

Krevety vložíme do pripravenej marinády a zľahka premiešame. Potom necháme v chladničke odstáť minimálne 30 minút.

Namarinované krevety ponapichujeme na špajdle, ktoré sme predtým aspoň na 1 hodinu namočili do studenej vody. Opekáme na grile alebo grilovacej panvici približne 3 minúty z každej strany.

Servírovanie

Pripravené špízy podávame so zeleným šalátom.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info