0
0
Kuracie rezne pečené v popole

Kuracie rezne pečené v popole

45 min
4 porcie

Suroviny

  • 250 g predvarených zemiakov
  • 1 lyžica extra panenského olivového oleja Primadonna
  • keramický mlynček s morskou soľou Kania
  • 400 g kuracích stehenných rezňov
  • keramický mlynček s korením Kania (4 druhy)
  • 150 g cherry paradajok
  • 30 g čiernych olív bez kôstok Baresa
  • 1 vetvička čerstvej bazalky

Potrebujeme

grilovací alobal


POSTUP

Umyté zemiaky vopred predvaríme v šupke a nakrájame ich na kolieska. Alobal na grilovanie rozložíme na pracovnú plochu a pokvapkáme ho olivovým olejom. Následne postupne navrstvíme predvarené zemiaky, soľ, kuracie mäso, opäť soľ a korenie, polovice cherry paradajok, nakrájané olivy a bazalku. Pokvapkáme olejom, dochutíme podľa potreby a alobal dôkladne zabalíme. Do pahreby položíme balíček z alobalu, prikryjeme uhlíkmi a pečieme približne 30 minút. Hotový balíček vyberieme z ohňa, opatrne rozbalíme a podávame.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať