0
37
Mini mozzarelly zapečené v prosciutte

Mini mozzarelly zapečené v prosciutte

20 min
4 porcie
  • 100 g prosciutta Salumeo (plátky)
  • 125 g mini mozzarelly Lovilio
  • čerstvá bazalka
  • 1 hrsť rukoly
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • olivový olej Italiamo
  • balsamico Acentino

Postup

Plátky prosciutta nakrájame po dĺžke na polovice. Na každú guľôčku mozzarelly dáme lístok bazalky a dôkladne obalíme do prosciutta. Guľôčky poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a zapekáme pod grilom pri teplote 220 °C asi 8 minút dochrumkava.

Rukolu umyjeme, osušíme a ochutíme morskou soľou, mletým čiernym korením, olivovým olejom a balsamicom. Zľahka premiešame.

Guľôčky mini mozzarelly v prosciutte podávame na rukolovom šaláte.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info