0
14
Nepečený cheesecake s Baileys

Nepečený cheesecake s Baileys

30 min
8 porcií

Suroviny

Sušienkový základ

  • 1 balenie kakaových sušienok s krémovou náplňou Sondey
  • 50 g masla Pilos


Krém

  • 250 g mascarpone Lovilio
  • 60 ml likéru Baileys
  • 150 g bielej čokolády s celými  praženými lieskovými orechmi Fin Carré
  • 100 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)


Servírovanie

  • 100 g mrazených višní
  • 60 ml likéru Baileys
  • smotanová zmrzlina s vlašskými orechmi Gelatelli

Potrebujeme

  • kruhovú formu na pečenie s vyberateľným dnom s priemerom 18 cm, stierku

POSTUP

Sušienky rozdrvíme, pridáme roztopené maslo a vidličkou premiešame. Sušienkový základ vysypeme na dno formy a povrch zarovnáme.

Mascarpone, Baileys likér a bielu čokoládu roztopenú vo vodnom kúpeli spolu vymiešame na hladký krém. Zo smotany vyšľaháme šľahačku, ktorú stierkou zamiešame do krému. Hotový krém vylejeme na sušienkový základ a povrch opäť zarovnáme. Dáme stuhnúť do chladničky na minimálne 5 hodín.

Na panvici uvaríme višne s Baileys likérom. Koláč prelejeme horúcimi višňami a ozdobíme menšími kopčekmi smotanovej zmrzliny.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať