0
10
Orechové sucháre

Orechové sucháre

1 h 5 m
60 porcií

Suroviny

  • 5 bielkov
  • štipka soli Kania
  • 150 g práškového cukru Belbake
  • 150 g polohrubej múky Belbake
  • 80 g mandlí Alesto
  • 80 g lieskových orechov Belbake
  • 80 g vlašských orechov Alesto
  • 80 g kešu Alesto
  • 30 g masla Pilos
  • 30 g polohrubej múky Belbake

Potrebujeme

  • robot s nadstavcom metlička, forma na chlebík alebo forma na srnčí chrbát, papier na pečenie, plech

POSTUP

Bielky so štipkou soli šľaháme na hustý sneh. Postupne pridávame cukor a šľaháme približne 5 minút, kým sa cukor v zmesi rozpustí. Do cesta jemne zapracujeme múku a 4 druhy orechov.

Formu na chlebík alebo na srnčí chrbát vystelieme papierom na pečenie, vymažeme maslom a vysypeme múkou. Cesto nanesieme do formy a pečieme v rúre vyhriatej na 170 °C približne 45 – 60 minút.

Upečený chlebík necháme vychladnúť, nakrájame ho na tenšie plátky a preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Plátky sušíme v rúre vyhriatej na 150 °C, kým mierne zhnednú. 

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať