0
2
Pizza al Taglio

Pizza al Taglio

16 h 0 m
4 porcie

Suroviny

Cesto

  • 400 ml teplej vody
  • 15 g čerstvého droždia
  • 600 g hladkej múky Belbake
  • 15 g soli Kania
  • 20 g olivového oleja Primadonna


Ešte budeme potrebovať

  • olivový olej Primadonna
  • 4 lyžice krájaných lúpaných paradajok s bazalkou v konzerve Baresa
  • 100 g strúhanej mozarelly Milbona
  • čerstvá bazalka

Potrebujeme

kuchynský robot s nadstavcom hák, potravinársku fóliu, vyšší plech, ponorný mixér


POSTUP

Cesto

V mise zmiešame teplú vodu s droždím na kvások. V kuchynskom robote vymiesime múku, soľ, olej a kvások na redšie cesto. Cesto v mise prikryjeme fóliou a necháme pol hodinu podkysnúť. Následne cesto namočenými rukami naťahujeme a prekladáme cez seba, aby bolo vláčne. Opäť prikryjeme fóliou, necháme podkysnúť 30 minút a takto postupujeme ešte dvakrát.

Na záver opäť prikryjeme fóliou a odložíme do chladničky na minimálne 12 hodín kysnúť. Vykysnuté cesto preložíme do naolejovaného plechu. Pokvapkáme olejom aj po povrchu, prstami poprepichujeme, potrieme rozmixovanými paradajkami, posypeme syrom a pečieme v rúre vyhriatej na najvyššej teplote minimálne na 230 °C – 260 °C približne 10 – 15 minút. Po upečení ozdobíme bazalkou a podávame.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať