Preskočiť navigáciu Preskočiť na obsah
Raw medvedie labky bez lepku a bez laktózy

Raw medvedie labky bez lepku a bez laktózy

2 h 45 m
20 porcií

Suroviny

  • 300 g sušených datlí
  • 50 g medu
  • 40 ml pomarančovej šťavy
  • 1 citrón
  • 200 g mletých vlašských orechov Alesto
  • 150 g kokosu Belbake
  • ½ lyžičky škorice Kania


Ešte budeme potrebovať

  • 50 g kakaa Belbake
  • 50 g kokosu Belbake

Potrebujeme

mixér, miska, formička na medvedie labky, potravinová fólia


POSTUP

Do mixéra pridáme datle, med, pomarančovú šťavu, kôru z citróna a všetko spolu rozmixujeme na pastu. Pripravenú pastu premiestnime do väčšej misky, prisypeme mleté orechy, kokos, škoricu a vypracujeme cesto.  Formičku na medvediu labku obalíme potravinovou fóliou, povtláčame cesto, vytvarujeme požadovaný tvar a takto spracujeme celé cesto. Následne hotové labky obalíme - polovicu labiek v kakau, zvyšné v kokose a podávame.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať