0
10
Rybie prsty s domácou tatárskou omáčkou

Rybie prsty s domácou tatárskou omáčkou

40 min
4 porcie

Rybie prsty

  • 2 vajcia
  • 1 lyžica horčice Pagusa
  • šťava z 1 citróna
  • soľ Belbake
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • 500 g tmavej tresky Nautica
  • 1 pohár hladkej múky Belbake
  • 1 pohár strúhanky Belbake
  • 1 pohár slnečnicového oleja Promienna

Tatárska omáčka

  • 3 zavárané uhorky Freshona
  • 10 kusov celých marinovaných šampiňónov Baresa
  • 2 lyžice pažítky
  • 1/2 pohára majonézy Mikado
  • 1/2 pohára bieleho jogurtu Pilos
  • 2 lyžice horčice Pagusa
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • soľ Belbake
  • čierne korenie v mlynčeku Kania

Rybie prsty

Vajíčka rozšľaháme a ochutíme horčicou, šťavou z citróna, soľou a korením. Dôkladne premiešame, aby sa všetky suroviny spojili. Filety tresky nakrájame sa pásiky a obalíme najskôr v múke, potom v ochutených vajíčkach a nakoniec v strúhanke.

Na panvici zohrejeme olej a rybie prsty v ňom vypražíme do zlatohneda.

Tatárska omáčka

Uhorky, hríby a pažítku nasekáme úplne nadrobno. Preložíme do misky a pridáme majonézu, jogurt a horčicu. Pridáme šťavu z citróna, ochutíme soľou, čiernym korením a dôkladne premiešame. Necháme odstáť v chladničke.

Servírovanie

Rybie prsty podávame domácou tatárskou omáčkou.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať