0
15
Rýchly obed z jedného hrnca

Rýchly obed z jedného hrnca

35 min
4 porcie

Suroviny

  • 2 lyžičky mletej červenej papriky Kania
  • 2 lyžičky provensálskeho korenia Kania
  • 2 lyžičky soli Kania
  • 5 lyžíc repkového oleja Vita D´or
  • 500 g kuracích pŕs
  • 2 biele cibule
  • 250 g ryže Basmati Golden Sun
  • 400 g krájaných paradajok z konzervy Freshona
  • 400 ml kokosového mlieka z konzervy Freshona
  • 100 g cherry paradajok
  • 1 lyžica trstinového cukru Belbake
  • 200 ml bieleho suchého vína
  • 1 hrsť strúhaného parmezánu Lovilio

Potrebujeme

  • hrniec s väčším dnom

POSTUP

Na marinádu v miske zmiešame mletú papriku, provensálske korenie, 1 lyžičku soli a 3 lyžice oleja. Kuracie prsia obalíme v marináde, orestujeme z oboch strán a preložíme na tanier.

Na oleji opražíme nakrájanú cibuľu dosklovita. Pridáme ryžu a premiešame. Ďalej prihodíme paradajky z konzervy, kokosové mlieko, prekrojené cherry paradajky, trstinový cukor, 1 lyžičku soli a víno. Premiešame a do hrnca opäť vložíme orestované kuracie prsia. Varíme ďalších cca 20 – 25 minút. Nakoniec prisypeme parmezán a opäť premiešame.

Servírovanie

Porciu ryže servírujeme s prekrojenými kúskami kuracích pŕs posypané strúhaným parmezánom.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať