0
1
Rýchly višňový koláč

Rýchly višňový koláč

30 min
8 porcií

Suroviny

  • 1 kg mrazených višní Freshona
  • 60 g trstinového cukru Belbake
  • 3 lyžice kukuričného škrobu
  • 180 g hladkej múky Belbake
  • 110 g trstinového cukru Belbake
  • 150 g masla Pilos
  • 100 g mletých mandlí Alesto


Servírovanie

  • 250 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)

Potrebujeme

hlbší pekáč alebo plech s priemerom 30 cm


POSTUP

V pekáči zohrejeme višne s trstinovým cukrom. Po chvíli (cca 3 – 5 minútach) pridáme kukuričný škrob. Miešame, kým višne dosiahnu gélovú konzistenciu. Odložíme nabok.

Hladkú múku, trstinový cukor, maslo a mleté mandle rukami spracujeme na mrveničku, ktorú rovnomerne nasypeme po povrchu višní. Koláč pečieme v rúre vyhriatej na 200 °C približne 20 minút dochrumkava.


Servírovanie

Višňový koláč preložíme do misky, prelejeme smotanou na šľahanie a podávame.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať