0
5
Jablkovo-medový koláč

Jablkovo-medový koláč

1 h 0 m
12 porcií

Suroviny

  • 6 medových plátov
  • 6 lyžíc arašidovej nátierky Mister Choc
  • práškový cukor Belbake


Krém

  • 500 g mascarpone Lovilio
  • 3 lyžice medu
  • 1 škoricový cukor
  • šťava z ½ citróna


Jablková vrstva

  • 3 jablká
  • 120 g vlašských orechov Alesto
  • 1 škoricový cukor
  • šťava z ½ citróna

Potrebujeme

  • stredne veľký plech, papier na pečenie, strúhadlo

POSTUP

Všetky suroviny na krém zmiešame.

Jablká nastrúhame nahrubo a zmiešame s nasekanými orechmi, cukrom a citrónovou šťavou.

Dva medové pláty uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a potrieme krémom. Prikryjeme ďalšími dvoma medovými plátmi, na ktoré rozotrieme arašidovú nátierku. Pridáme vrstvu jabĺk a ukončíme poslednými plátmi. Opatrne pritlačíme a necháme tuhnúť v chladničke aspoň polhodinu.

Servírovanie

Jablkovo-medový koláč servírujeme posypaný práškovým cukrom.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať