1
7
Šťavnaté morčacie rezne s prosciuttom, kozím syrom, paprikami a so špargľou

Šťavnaté morčacie rezne s prosciuttom, kozím syrom, paprikami a so špargľou

45 min
4 porcie

Suroviny

  • 250 g bielej špargle
  • 250 g zelenej špargle
  • 1 zväzok lahôdkovej cibuľky
  • 1 červená paprika
  • 1 zelená paprika
  • 1 žltá paprika
  • olivový olej Primadonna
  • soľ Kania
  • čierne mleté korenie Kania
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 80 g masla Pilos
  • 700 g morčacích prsných rezňov
  • 4 plátky prosciutta Dulano
  • 100 g kozieho syra Milbona
  • čerstvá bazalka

Potrebujeme

panvicu


POSTUP

Bielu a zelenú špargľu očistíme a prekrojíme na tretiny. Biele časti lahôdkovej cibuľky a všetky tri papriky nakrájame na tenšie pásiky. Na rozpálenej panvici s olejom papriky orestujeme. Ochutíme soľou a korením. Po chvíli prihodíme špargle, opäť mierne osolíme a okoreníme a podľa potreby polejeme olejom. Restujeme a následne prihodíme lahôdkovú cibuľku a plátky cesnaku. Pred koncom prihodíme 50 g masla, počkáme kým sa maslo rozpustí a dáme bokom.

Mäso osolíme, okoreníme a sprudka opečieme na panvici z oboch strán. Do panvice dáme prosciutto a opražíme ho. Na mäso rozložíme kozí syr a pred koncom do panvice pridáme 30 g masla. Opečené prosciutto pridáme na syr.


Servírovanie

Šťavnatý morčací rezeň s prosciuttom a kozím syrom podávame s opečenou zeleninou a na záver posypeme čerstvou bazalkou.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať