0

Gril majster!

Tak čo, pripravení na tohtoročnú grilovaciu sezónu? Lebo práve teraz je správny čas! Slnečné lúče žiaria čoraz väčšmi aj večery sú čoraz teplejšie. Jednoducho, ťažký ideál! A prečo vôbec máme letné grilovanie tak radi? Lebo dobré jedlo nám chutí na čerstvom vzduchu a s najbližšími najlepšie. Určite sa zhodneme, že najobľúbenejšou surovinou na grilovanie je mäso. Z bravčového sa najviac hodí krkovička, rebrá a pliecko. Ak ste začiatočník, siahnite po kuracích krídelkách, prsiach či stehnách. Ostrieľaní gril majstri si môžu pokojne trúfnuť na hovädziu sviečkovicu, nízku roštenku alebo na väčšie kusy mäsa s kosťou. Nezabudnite, mäso na gril nikdy nenaklepávajte a počas grilovania doň nepichajte vidličkou, aby si zachovalo šťavnatosť. Okrem mäsa sa dá grilovať aj zdravšie jedlo. Vyskúšajte napríklad ryby, cuketu, baklažán, patizón, papriku, šampiňóny či syr. Základom úspešného grilovania je vždy dobrá marináda, ktorá posunie pripravované špeciality na vyššiu úroveň. Marináda by mala obsahovať olej ochutený voňavým korením, vďaka ktorému sa najmä mäso stáva jemnejším a má lepšiu chuť. Existuje veľa receptov na rôzne druhy marinád. Stačí si len vybrať podľa chuti, ktorú preferujete – sladkú, slanú, ostrú alebo exotickú. Už sa vám zbiehajú slinky? Tak si len nájdite čas, pozvite priateľov a nakúpte. Recepty na vynikajúce grilované delikatesy sme na prvú tohtoročnú grilovačku vybrali s predstihom za vás. Neoľutujete!

Grilované špízy s bravčovým mäsom, hubami a klobásou

Grilovaný pstruh so šampiňónmi, cuketou a smotanovým dresingom

Grilované morčacie prsia so šalátom s kozím syrom

 

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať