1

Pochúťky z tekvice

Tekvica hokkaido nesmie chýbať na vašom stole

Tekvica je kráľovnou jesene! Často sa objavuje v našich domovoch ako dekorácia. Tekvica Hokkaido má však aj úžasnú maslovú chuť, málo kalórií a je zdravá! Počas chladného jesenného dňa vás nič tak dobre nezahreje ako teplá tekvicová polievka. A vynikajúca krémová polievka, to je len začiatok! Ako hlavný chod vám odporúčame gratinovanú tekvicu podľa receptu Marcela Ihnačáka. Tekvicu zapečte so syrom Ementál a s voňavým tymianom. Tento recept je ako stvorený pre vegetariánov! Tekvica Hokkaido sa vynikajúco hodí aj na prípravu dezertov. Upečte skvelý tekvicový cheesecake so štipkou škorice podľa receptu Adriany Polákovej! Garantujeme vám, že tieto pochúťky sa stanú vašimi obľúbenými!

Krémová tekvicová polievka

Krémová tekvicová polievka

Gratinovaná tekvica s tymianom a syrom Ementál

Gratinovaná tekvica s tymianom a syrom Ementál

Tekvicový cheesecake

Tekvicový cheesecake

  • H
    Hosť
    10. november 2016, 08:12

    ako rozrežeme tekvicu? strasne je to tvrde ked robime nožom

    Odpovedať
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať