S koreňovou zeleninou
Dobroty z koreňovej zeleniny
Varenie bez koreňovej zeleniny si nevieme ani len predstaviť. Jej využitie je naozaj všestranné - môžete z nej pripraviť pyré, upiecť ju v rúre, pripraviť z nej chrumkavé lupienky, či len tak ju opiecť na masle a podávať ako ľahkú prílohu. Je neodmysliteľnou súčasťou každého dobrého vývaru, či omáčky. Inšpirujte sa aj našimi receptami na výborné jedlá s koreňovou zeleninou v hlavnej úlohe. Keďže „polievka je grunt“ ponúkame vám ako prvý recept chutnú mrkvovú polievku s bylinkovými krutónmi. Ako hlavné jedlo môžete servírovať napr. bravčové kocky na víne s glazovanou zeleninou. Ak obľubujete skôr hydinové mäso - vyskúšajte varené morčacie stehná so zeleninou a lahodnou syrovou omáčkou. Želáme vám dobrú chuť!