0

Veselá jeseň na tanieri

Niečo dobré na zlepšenie nálady

Aké sú overené recepty na jesennú depresiu? Hrubá deka, hrnček teplého čaju, dobrý film alebo kniha? Medzi najúčinnejšie zbrane patrí určite je jedlo. Jedlo plné chutí a farieb! Dokonca aj ten najväčší hundroš sa bude usmievať, keď pred sebou uvidí tanier plný farebného jedla. Recepty na jesenný úsmev – nájdete samozrejme na stránke Kuchyne Lidla. Náladu vám určite zlepší chutný krém z červenej repy so štipkou zázvoru. Ak máte chuť na poriadny kus mäsa, vyskúšajte tranšírovaný hovädzí steak so šalátom z bulguru a červenej repy. Keď máte horší deň, náladu vám určite zlepší čokoláda. Skúste si pripraviť dezert sami – stavte na efektnú čokoládovú guľu plnú čokoládovo-pomarančovej peny s karamelovou omáčkou. Celý dezert výborne dopĺňa karamelový popcorn. Ten si môžete pripraviť aj samostatne k večernému filmu. Nezabúdajte na to, že aj keď za oknom zaprší, dobré jedlo vždy zlepší náladu!

Krém z červenej repy

Krém z červenej repy

Čokoládova guľa s karamelovou omáčkou

Čokoládova guľa s karamelovou omáčkou

Cviklový šalát s tranšírovaným rump steakom

Cviklový šalát s tranšírovaným rump steakom

Zatiaľ nikto nekomentoval
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať