1
23
Čučoriedkovo-mandľový koláč

Čučoriedkovo-mandľový koláč

35 min
10 porcií

Suroviny

  • 2 vajcia
  • 100 g trstinového cukru Belbake
  • 100 ml jablkového pyré Freshona
  • 180 g hladkej múky Belbake
  • 1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva Castello
  • ½ lyžičky sódy bikarbóny
  • 200 g čučoriedok
  • 100 g mandľových blanšírovaných plátkov Belbake
  • sprej na pečenie Belbake


Servírovanie

  • práškový cukor Belbake
  • 250 ml smotany na šľahanie Pilos (33 %)

Potrebujeme

okrúhlu formu s priemerom 18 cm


POSTUP

Vajíčka, cukor a pyré spolu zmiešame. Pridáme múku, kypriaci prášok, sódu bikarbónu a opäť spolu všetko dobre zmiešame. Nakoniec zľahka zapracujeme čučoriedky a plátky mandlí.

Formu vystriekame sprejom na pečenie. Pripravené cesto vylejeme do formy a povrch zarovnáme. Pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C asi 25 – 30 minút.


Servírovanie

Upečený koláč posypeme práškovým cukrom a podávame s vyšľahanou smotanou na šľahanie.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať