Grilované bravčové medailóniky s cuketou
- 500 g bravčového mäsa (ideálne bravčovej sviečkovej alebo karé)
- morská soľ v mlynčeku Kania
- čierne korenie v mlynčeku Kania
- 2 lyžice hrubozrnnej francúzskej horčice Duc De Coeur
- lístky čerstvej bazalky
- 12 plátkov údenej slaniny Dulano
- 2 malé cukety
- 2 lyžice olivového oleja Biotrend
Postup
Bravčové mäso umyjeme a osušíme. Nakrájame ho na kúsky, osolíme a okoreníme. Každý kúsok potrieme dijónskou horčicou, pridáme 2 lístky bazalky a mäso zvinieme a obalíme do plátku slaniny.
Cuketu umyjeme a nakrájame na hrubšie kolieska.
Na špajle striedavo napichujeme mäso a cuketu. Pokvapkáme olivovým olejom a ugrilujeme na miernom ohni.