Preskočiť navigáciu Preskočiť na obsah
Japonská pražená ryža

Japonská pražená ryža

2 h 0 m
2 porcie

Suroviny

  • 250 g bravčovej krkovičky
  • repkový olej Vita D'or
  • čierne mleté korenie Kania
  • soľ Kania
  • 20 g zázvoru
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 mrkva
  • 2 lahôdkové cibuľky
  • 200 g guľatozrnnej ryže Golden Sun
  • 2 vajcia
  • 1 lyžica sójovej omáčky Kania

Potrebujeme

panvica, hrniec, misky


POSTUP

Do panvice s olejom pridáme na malé kocky nakrájanú bravčovú krkovičku, okoreníme, osolíme a restujeme do zlatista. Hotové mäso preložíme do misky. Následne nadrobno nakrájame zázvor, cesnak, pridáme do panvice s olejom a opäť restujeme dozlatista. Preložíme do misky. Pokračujeme s mrkvou a lahôdkovou cibuľkou. Nakrájame na kúsky a taktiež orestujeme dozlatista. Ryžu uvaríme vopred podľa návodu na obale a necháme stuhnúť a jemne vyschnúť v chladničke. Do panvice opäť pridáme olej a pripravíme tuhšiu omeletu. Následne pridáme ryžu, cesnak, zázvor, mäso, zeleninu a upražíme. Nakoniec pridáme sójovú omáčku a premiešame.

Servírovanie

Japonskú praženú ryžu naberieme do misky, aby si udržala tvar a vyklopíme na tanier.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať