0
2
Jednoduché špagety s krevetami, olivami a paradajkami

Jednoduché špagety s krevetami, olivami a paradajkami

30 min
4 porcie

Suroviny

  • 400 g celých varených kreviet
  • 400 g špagiet Combino
  • keramický mlynček s morskou soľou Kania
  • 8 strúčikov cesnaku
  • 3 lyžice extra panenského olivového oleja Primadonna
  • 1 lyžica štipľavej papričky
  • 200 g cherry paradajok
  • keramický mlynček s korením Kania (4 druhy)
  • 100 g čiernych olív bez kôstok Baresa
  • 100 ml bieleho suchého vína
  • 1 hrsť čerstvej petržlenovej vňate
  • 1 lyžica masla Pilos


Potrebujeme

panvicu, hrniec


POSTUP

Krevety ošúpeme. Špagety dáme variť do vriacej osolenej vody podľa návodu na obale.

Kým sa cestoviny varia, v panvici s olejom orestujeme na plátky nakrájaný cesnak.

Pridáme nakrájanú štipľavú papričku a ½ na polovice nakrájaných cherry paradajok. Ochutíme soľou, korením, pridáme krevety a scedené olivy. Podlejeme vínom a krátko varíme. Hotové cestoviny z vriacej vody preložíme do panvice, ochutíme nasekanou petržlenovou vňaťou, maslom a dôkladne premiešame.


Servírovanie

Jednoduché špagety s krevetami, olivami a paradajkami pokvapkáme olejom, ochutíme čerstvo rozdrveným korením a ozdobíme lístkami petržlenu.

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať