0
1
Mango sticky rice

Mango sticky rice

1 h 0 m
4 porcie
  • 340 g ryže na sushi Vitasia
  • 320 ml kokosového mlieka Vitasia
  • 90 g kryštálového cukru Castello
  • 1/2 lyžičky morskej soli
  • 2 zrelé mangá

Postup

POTREBUJEME

  • sitko

Ryžu prepláchneme, zalejeme studenou vodou a necháme napučať minimálne 3 hodiny (ideálne cez noc).

Na druhý deň ryžu zlejeme a preložíme do sitka. Prikrytú pokrievkou ju v sitku varíme nad parou

približne 50 minút.

Tip: Počas varenia kontrolujeme a podľa potreby prilievame vodu.

Kokosové mlieko ešte v konzerve dôkladne pretrepeme.

240 ml kokosového mlieka zohrejeme so 60 g cukru a soľou. Zmesou zalejeme uvarenú ryžu, zakryjeme a necháme 30 minút nasiaknuť.

Medzitým zredukujeme 80 ml kokosového mlieka s 30 g cukru.

Mango ošúpeme, zrežeme pozdĺž kôstky a nakrájame na rovnomerné plátky.

Servírovanie

Kopček ryže podávame poliaty kokosovým krémom, dozdobený plátkami manga.

 

 

Najnavštevovanejšie
recepty za 24 hodín

Pozri sa, čo sa dnes varí najviac.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Na našich webových stránkach používame rôzne nástroje, ktorých použitie zahŕňa spracovanie údajov (vrátane osobných údajov), ktoré sú potrebné na zobrazenie webovej stránky a jej správne fungovanie, prípadne sa používajú na pohodlné nastavenie webových stránok, na vytváranie anonymných štatistík, či na zobrazenie personalizovaného (reklamného) obsahu. Ďalšie informácie môžete nájsť v našom Vyhlásení o ochrane osobných údajov. Naše impressum nájdete tu.


Súhlasím Viac info