1
17
Pstruh so špenátom, pórom a paradajkami

Pstruh so špenátom, pórom a paradajkami

30 min
2 porcie
  • 2 filety zo pstruha dúhového
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • olivový olej Primadonna
  • ½ póru
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 250 g cherry paradajok mix
  • 1 hrsť zelených olív bez kôstok Baresa
  • 2 lyžice masla Pilos
  • 1 hrsť mladého špenátu
  • šťava z ½ citróna

POSTUP

Očistené filety pstruha prerežeme na polovicu. Na strane s kožou ich osolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom a kožou nadol restujeme na rozohriatej panvici. Postupne do panvice pridávame bielu časť póru nasekanú na drobno, cesnak na plátky, paradajky podľa veľkosti na polovice alebo na štvrtiny a olivy. Keď sú filety z jednej strany opečené, obrátime ich, osolíme, okoreníme a ďalej restujeme. Tesne pred dokončením pridáme kúsok masla a necháme roztopiť. Na záver pridáme umytý a osušený špenát, zľahka premiešame a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Servírovanie

Do stredu taniera naservírujeme porciu zeleniny, na vrch položíme filety pstruha a prelejeme výpekom.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať