Šošovicová tortilla
Suroviny
- 200 g červenej šošovice Campo Largo
- 500 ml vody
- 1 lyžička soli Kania
- 1 lyžička sušeného oregana Kania
- pár kvapiek citrónovej šťavy
- 5 lyžíc hummusu so smaženou cibuľkou Chef Select
- 3 konzervy tuniaka v olivovom oleji Nixe
- ľadový šalát
Potrebujeme
- sitko, mixér
POSTUP
Ideálne deň vopred namočíme šošovicu do vody.
Na druhý deň scedíme a rozmixujeme spolu s 500 ml vody, soľou, sušeným oreganom a citrónovou šťavou dohladka. Na rozohriatu panvicu vylejeme stredne hrubú vrstvu zmesi a pečieme nasucho približne 5 minút z každej strany.
Servírovanie
Šošovicovú tortillu potrieme lyžicou hummusu a polovicou konzervy tuniaka. Pridáme ľadový šalát a zrolujeme.