0
5
Špízy z bravčovej krkovičky a červenej papriky

Špízy z bravčovej krkovičky a červenej papriky

40 min
4 porcie
  • 500 g krkovičky bez kosti vcelku
  • 3 lyžičky dijonskej horčice Duc De Coeur
  • 70 ml rastlinného oleja Promienna
  • 1 grilovacie korenie Mikado
  • 1 lyžička nasekaných čerstvých byliniek (tymian, rozmarín, bazalka)
  • morská soľ v mlynčeku Kania
  • čierne korenie v mlynčeku Kania
  • 2 červené papriky
  • 2 menšie cibule

Potrebujeme

  • drevené špajdle (namočené aspoň na 2 hodiny vo vode)

Postup

Z dijonskej horčice, oleja, grilovacieho korenia, nasekaných čerstvých byliniek, soli a čierneho korenia pripravíme marinádu. Umytú a osušenú krkovičku nakrájame na kocky a vložíme do marinády. Marinujeme v chladničke min. 1 hodinu.

Medzitým očistíme papriky a nakrájame ich na menšie kúsky. Cibuľu nakrájame na mesiačiky.

Na špajdle napichujeme striedavo kúsky marinovanej krkovičky, kúsky papriky a mesiačiky cibule. Grilujeme na rozpálenej grilovacej panvici alebo na rozpálenom rošte, kým mäso zmäkne.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať