0
24
Vajcia na španielsky spôsob

Vajcia na španielsky spôsob

30 min
4 porcie
  • 1 malá cibuľa
  • olivový olej Primadonna
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1 konzerva lúpaných krájaných paradajok Nostia
  • štipľavá mletá paprika Mikado
  • soľ Castello
  • 4 vajcia
  • 4 wrapy El Tequito
  • čerstvá petržlenová vňať

Cibuľu nasekáme nadrobno. Na panvici rozohrejeme trochu olivového oleja a cibuľu osmažíme dozlatista. Cesnak nasekáme nadrobno a pridáme na panvicu k cibuli. Krátko orestujeme, aby cesnak nezhorkol. Pridáme paradajky z konzervy a za občasného miešania zmes rozvaríme. Pridáme štipľavú mletú papriku, ochutíme soľou a stiahneme z ohňa.

Na druhej panvici si na troche olivového oleja urobíme volské oká. Ochutíme ich trochou soli. Na tej istej panvici krátko ohrejeme (asi 30 sekúnd z oboch strán) wrapy potreté trochou olivového oleja.

Na placku naservírujeme volské oká, pridáme pikantnú paradajkovú omáčku a ozdobíme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Poslať nákupný zoznam

Ak si želáš poslať nákupný zoznam na e-mail, zadaj svoj e-mail do poľa nižšie

Ingrediencie odoslané!

Teraz sa môžeš pustiť do nakupovania.

Ďakujeme za hodnotenie!
Recept pridaný medzi obľúbené

Svoje obľúbené recepty si môžeš zobraziť v detaile svojho účtu.

Recept odstránený z obľúbených
Otvárame nový e-shop

Pie chupa chups cake dessert marzipan. Apple pie lollipop bear claw liquorice caramels bear claw gummies. Oat cake sesame snaps sugar plum dessert cookie cake chocolate halvah tootsie roll.

Zobraziť viac
Nastala neočakávaná chyba

Skús znova, prípadne neskôr. Ak sa chyba opakuje, neváhaj nás kontaktovať.

Nenechaj si ujsť špičkové recepty

Prihlás sa do nášho newslettera a vynikajúce recepty ti naservírujeme priamo do tvojej e-mailovej schránky, aby ti nič neušlo.

Odoberať